2019. december 15., vasárnap

Növényrendszertani tematikus szám a Lengyel Botanikai Társaság folyóiratában

A Lengyel Botanikai Társaság folyóirata (Acta Societatis Botanicorum Poloniae, impact factor: 0,718) “Recent developments in taxonomy and phylogeny of plants” címmel tematikus számot jelentet meg 2020. szeptemberében. A tematikus szám vendégszerkesztőjeként ezúton szeretném a kedves kollégák figyelmét felhívni erre a publikációs lehetőségre.
Hajtásos növényekkel, mohákkal és zuzmók növényi komponenseivel foglalkozó eredeti közleményeket, rövid közleményeket és szemle-cikkeket várunk 2020. március 31-éig.
A folyóiratról és a különszámról további tudnivalók találhatók itt.
Instrukciók a szerzők számára itt.
 
A kéziratok benyújtásához regisztrálni kell itt.

A folyóirat szabad hozzáférést biztosít a megjelent cikkekhez (Open access), a közlemények közlésének díja 260 euró. A tematikus szám meghívott szerzői mentesülnek a díj fizetése alól.
Kérem azokat a kollégákat akik élni szeretnének ezzel a lehetőséggel, hogy a benyújtani kívánt kézirat címét és összefoglalóját küldjék el nekem az alábbi címre:


A tematikus számba beleillő absztraktok beküldőit meghívom a kézirat benyújtására.
A beérkezett kéziratokat két független bíráló értékeli. A kézirat benyújtására vonatkozó meghívás nem jelenti automatikusan annak későbbi elfogadását.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése